open-navfaktor-logo
search
Na centralnom trgu
Širokobriježani Dan grada proslavljaju uz Thompsona
Ovo je vrijeme kada u našem gradu vlada posebno svečana atmosfera, rekao je gradonačelnik
08.08.2019. u 12:39
get url
text

Gradsko vijeće Širokog Brijega održat će svečanu sjednicu sutra, u povodu proslave Dana grada i blagdana Velike Gospe, koji se u Širokom Brijegu obilježavaju 15. augusta. Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević u razgovoru za Fenu kazao je kako će program proslave početi navedenom sjednicom, a završiti na centralnom širokobriješkom trgu koncertom hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona.

-Za Dan grada uvijek pripremimo prikladan program, pa ćemo kao i dosad održati svečanu sjednicu Gradskog vijeća, a zabavni program ćemo završiti velikim koncertom Marka Perkovića Thompsona, koji će se održati u četvrtak, 15. augusta, u večernjim satima na Trgu širokobrijeških žrtava - kazao je Kraljević.

Dodao je kako osim Dana grada, i devetnica Velikoj Gospi, kao i sami blagdan Velike Gospe, zauzimaju posebno mjesto u životu svih Širokobriježana, ali i gostiju.

-Ovo je vrijeme kada u našem gradu vlada posebno svečana atmosfera. Pozivamo sve Širokobriježane i naše goste da ovo vrijeme proslavimo dostojanstveno, ponosno i u zajedništvu - dodaje prvi čovjek Širokog Brijega.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.