open-navfaktor-logo
search
Premier liga
Southampton izbio na lidersku poziciju, pa se našalio na račun Donalda Trumpa
Southampton je u petak navečer pobijedio Newcastle s 2:0 i prvi put nakon 1988. godine zasjeo na prvo mjesto na tabeli.
07.11.2020. u 09:17
get url
text

Ekipa Ralpha Hasenhüttla odigrala je odličnu utakmicu i slavila je golovima Chea Adamsa u 7. i Stuarta Armstronga u 82. minuti te je tako došla do treće uzastopne pobjede.

Southampton u zadnjih šest utakmica ima pet pobjeda i jedan remi.

Austrijskog trenera su nakon utakmice pitali razmišlja li njegova momčad o borbi za naslov prvaka, o čemu je takvim klubovima "zabranjeno" razmišljati.

- Siguran sam da će si naši navijači uokviriti današnju tabelu i sačuvati je. Lijepo je biti prvi, ali to nam ne smije ubiti želju za još više uspjeha. Moramo ostati gladni i vjerovati da je sve moguće kad je naša ekipa u pitanju. Jako sam ponosan jer nismo uložili puno novca u momčad nego smo je stvorili uz jako puno rada. Pomalo je zastrašujuće kako trenutačno izgledamo - kazao je Hasenhüttl.

Southampton ima isti broj bodova kao i Liverpool, bod manje od Leicestera i dva manje od Tottenhama, ali od svih tih timova ima utakmicu više. Znajući da vjerojatno neće zadržati prvo mjesto, našalio na Twitteru tim koji je prije godinu dana poražen od Leicester Cityja 9:0!

Uz objavu tablice Premiershipa objavili su status "Stop the count!", frazu koju zadnjih dana najviše koristi Donald Trump.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.