open-navfaktor-logo
search
Najbolji igrač
Splićani na poseban način potvrdili da Marko Livaja ostaje u Hajduku do ljeta 2027. godine
Najbolji igrač i strijelac splitskog Hajduka Marko Livaja ostat će u klubu do 2027. godine, objavio je splitski klub na svojoj službenoj Facebook stranici.
15.07.2022. u 08:33
get url
text

Cijela Hajdukova ekipa pojavila se turniru Torcida kup, gdje je predsjednik kluba Lukša Jakobušić uručio Livaji Hajdukov dres na kojem je broj 2027.

Uz objavljenu fotografiju cijele ekipa s Livajom u središtu i dresom u rukama, Hajduk je napisao: Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine!

U klubu je za petak u 14 sati zakazana konferencija za medije, na kojoj će uz Livaju biti prisutni predsjednik Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Livaja se u Hajduk vratio u februaru 2021, te potpisao ugovor do kraja juna 2024. Igrač koji će 26. augusta proslaviti 29. rođendan, tako bi trebao najzrelije igračke godine provesti u klubu iz kojeg je još 2010. otišao u milanski Inter, a potom promijenio još sedam klubova igrajući u Švicarskoj, Italiji, Rusiji, Španiji i Grčkoj iz koje se vratio u Split.

Prošle sezone je u 34 prvenstvene utakmice za Hajduk postigao 28 pogodaka, te još četiri u Kupu. Sjajni nastupi u dresu Hajduka doveli su ga i do reprezentacije Hrvatske, u kojoj je ponovno zaigrao nakon trogodišnje pauze i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru postigao dva pogotka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.