open-navfaktor-logo
search
Oglasio se na Twitteru
Tanov "genije za strategiju" otkrio s kojim klubovima će Sarajevo biti u sestrinskom odnosu
Malezijac, Jalil Rasheed, genije za strategiju, kako ga nazivaju, doći će sa Vincentom Tanom u FK Sarajevo, što je sredinom jula najavio na svom LinkedIN profilu.
31.08.2021. u 16:03
get url
text

VEZANI TEKST - Zajedno sa Vincentom Tanom: "Genije za strategiju" dolazi u FK Sarajevo

Nakon što je danas i ozvaničen povratak Vincenta Tana u Sarajevo, Rasheed se oglasio i na Twitteru.

- Hvala klubu, posebno hvala direktorici Sabrini Buljubašić, predsjedniku Kasumu i uposlenicima koji rade u pozadini. Zadovoljan sam što imamo Sabrinu koja upravlja klubom, u sportu u kojem je jako malo žena uključeno u upravljačke strukture - napisao je Jalil Rasheed na svom Twitter profilu, te dodao:

- Hvala i Long Cuong Group i Nguyenu Hoaiu Namu koji su bili vlasnici u protekle dvije gdine. Za to vrijeme FK Sarajevo je postao šampion i imao najduži niz bez poraza u historiji bosanskog fudbala.

VEZANI TEKST - FK Sarajevo dobio investitore: Najavljena nova era kluba

Rasheed se dotakao i navijača Bordo kluba, a otkrio je i s kojim klubovima će Sarajevo biti u posebnom odnosu, a dotakao se i Ismira Mirvića, koji je zajedno sa Tanom većinski investitor.

- Hvala i navijačima koji su bili strpljivi tokom ovog perioda. Bilo je neophodno malo vremena, ali smo stigli. Sarajevo će postati sestrinski klub Cardiff Cityju i KV Kortrijku. Oduševljen sam jer ću raditi sa Ismirom (Mirvić op.a), s kojim sam izgradio odličan odnos. Osim svega unaprijed se radujem što ću posjetiti Bosnu - napisao je Rasheed.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.