Susret se igra danas od 17.30 sati na stadionu Police, a zanimljivo da će Trebinjcima ovo biti prva utakmica pred domaćim navijačima u ovoj sezoni.

Tekstualni prijenos prve utakmice 5. kola PLBiH možete pratiti na portalu Faktor.ba.

_________________

90. minut: Završen je meč u Trebinju, Leotar je slavio sa 1:0. 

90. minut: Igrat će se četiri minute nadoknade. 

86. minut: Anđušić sa 12, 13 metara šutira glavom, ali Puletić brani. 

73. minut: Novi problemi za Amara Osima, trenera Veleža, jer se povrijedio i rezervista Blagojević, umjesto kojeg je ušao Vehabović.

65. minut: Igrači Veleža su tražili penal nakon što je lopta zakačila u ruku Cvetkovića, ali sudija Sivac se nije oglasio.

53. minut: Matković prijeti, ali lopta odlazi pored desne stative Veležovog gola.

46. minut: Počelo je drugo poluvrijeme na Policama.

45. minut: Završeno je prvo poluvrijeme u Trebinju, Leotar vodi 1:0.

41. minut: Trebinjci usješno odolijevaju napadima Veleža. Prinudna izmjena kod Veleža. Zbog povrede teren je napustio Bajrić, a ušao je Kvakić. 

30. minut: Zeljković se oslobodio Todorića, ubacio na drugu stativu, ali je Pavić šutirao visoko preko gola. Još jedna prilika za Velež odlazi u nepovrat. 

27. minut: Malo je nedostajalo da Anđušić iskoristi nesporazum zadnje linije Leotara, ali je Puletić ispravio grešku i spasio svoj gol. 

12. minut: GOOOOOOOLLLLLLL! Leotar vodi na Policama, pogodio je Aćimović. Kapiten Trebinjaca uspio se izboriti za poziciju, lopta se odbila od Bajrića i prevarila Bogdanovića za veliko slavlje domaćih.

3. minut: Velika prilika za Leotar. Zbog očajno lošeg terena pogriješio je Pršeš i u priliku gurnuo Todorića, koji je oklijevao, pa je Pršeš uspio otkloniti opasnost. 

2. minut: Golman Puletić je "zaplivao" u praznu, ali Haskić nije zahvatio loptu. Mnogo sreće za Leotar sada. 

1. minut: Počeo je meč na Policima. 

17:25 sati: A Trebinjci se i nisu proslavili na gostovanjima. Nakon što su Želji uzeli bod u prvom kolu uslijedila su tri poraza uz gol-razliku 2:10. S druge strane Velež je prije sedam dana slavio protiv Želje i donekle se iskupio navijačima za ispadanje iz Konferencijske lige.

17.15 sati: Poštovani čitatelji portala Faktor, dobro došli na tekstualni prijenos meča Leotar - Velež.