open-navfaktor-logo
search
Zvanično
U Zrinjskom mogu odahnuti: Čačić ostaje trener Gojaku i Menalu
Hrvatski stručnjak Ante Čačić ostaje trener Dinama iz Zagreba, za koji igraju bh. reprezentativaci Amer Gojak i Luka Menalo.
28.05.2022. u 15:17
get url
text

Nakon što je u pet kola na kraju ove sezone ostvario četiri pobjede i jedan remi uz gol razliku 10:2 i odveo Dinamo do naslova prvaka Hrvatske, Uprava kluba odlučila mu je dati priliku da nastavi s radom.

- GNK Dinamo i gospodin Ante Čačić dogovorili su nastavak saradnje u novoj sezoni te će tako trener Čačić i dalje voditi plave kao glavni trener prvog tima Dinama. Saradnja je dogovorena na godinu dana, uz mogućnost produženja na još jednu godinu - poručili su iz redova Modrih.

- Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni. Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati bezuslovnu podršku u svemu što je pred nama. Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar, i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i evropskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama - izjavio je Ante Čačić.

Ova vijest će razveseliti čelnike i navijače novog prvaka Bosne i Hercegovine Zrinjskog, jer će njihov trener Sergej Jakirović ostati u Mostaru.

Jakirović je bio među glavnim kandidatima za trenera Dinama, međutim u Zagrebu su se ipak odlučili da produže ugovor "spasitelju" Čačiću.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.