open-navfaktor-logo
search
Budžetska rezerva
Vijeće ministara BiH za novogodišnji prijem u MVP-u izdvojilo 25.000 KM
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog Ministarstva komunikacija i transporta, donijelo je Odluku o odobravanju 500 hiljada KM iz tekuće rezerve Budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.
28.12.2022. u 11:51
get url
text

Novac je namijenjena realizaciji Ugovora za iznajmljivanje Microsoft licenci za potrebe institucija Bosne i Hercegovine za period 2022. – 2023. godine.

Podsjećamo da je Vijeće ministara BiH početkom decembra na 80. vanrednoj sjednici usvojio Informaciju Ministarstva komunikacija i transporta o postupku javne nabavke "Iznajmljivanje Microsoft licenci za potrebe institucija Bosne i Hercegovine" i zaključio da će nedostajuća sredstva biti osigurana iz tekuće budžetske rezerve.

Istovremeno je na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova donijeta Odluka o odobravanju 25 hiljada KM iz tekuće rezerve Budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.

Novac je namijenjena organizaciji prijema povodom novogodišnjeg praznika i stjecanja kandidatskog statusa Bosne i Hercegovine za članstvo u Evropskoj uniji. Prijem će biti održan u zgradi Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine do kraja 2022. godine.

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.