Sjajna atmosfera

Zajedničke fotografije navijača Sarajeva i Celtica, šta priželjkuje Mirsad Purivatra?

Objavljeno: 09.07.2019. u 17:02 Autor: D. Z.

Bordo boja dominira na sarajevskim ulicama, a prema posljednjim informacijama slavni škotski klub bodrit će maksimalno 250 najvećih fanova

Zajednička fotografija navijača Sarajeva i Celtic

FOTO: Damir Hodžić

Ni ljetna kiša nije spriječila navijače Sarajeva i Celtica da u centru grada naprave sjajnu atmosferu. Bordo boja dominira na sarajevskim ulicama, a prema posljednjim informacijama slavni škotski klub bodrit će maksimalno 250 najvećih fanova. Navijači Sarajeva potajno se nadaju pozitivnom razultatom.

Naša ekipa u jednom od sarajevskih lokala zatekla je direktora Sarajevo Film Festivala Mirsada Purivatru, koji je bio u društvu poznatog MMA borca Denisa Stojnića.

- Navijam za Sarajevo i nadam se da će u našoj državi biti još više ovakvih nogometnih praznika. Celtic je apsolutni favorit, i sve osim poraza bit će veliki uspjeh. Lijepo je danas vidjeti veliki broj navijača slavnog kluba koji se lijepo druže sa Sarajlijama - rekao je Mirsad Purivatra za Faktor, te dodao da će i ove godine na SSF dovesti poznate glumce, ali da su imena još tajna.

Foto: Damir Hodžić

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije