open-navfaktor-logo
search
Zmajevi stigli u Lavov
Zeljković pozirao sa rukovodstvom FS Kazahstana, gdje je ostatak delegacije?
Reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon jučerašnje pobjede nad selekcijom Kazahstana (2:0) rano jutros doputovala je u Lavov gdje se u utorak u meču kvalifikacija za SP 2022. sastaje sa Ukrajinom.
10.10.2021. u 12:36
get url
text
get url
text

Iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine pohvalili su gostoprimstvo Kazahstanaca na Astana Areni, kao i utakmicu koja je protekla u odličnom ambijentu.

- Domaćini su se potrudili da lijepo ugoste našu delegacija - navodi se na zvaničnog internet stranici FSBiH.

Ipak, od naše prilično brojne delegacije koja se sa fudbalerima stigla u Nur Sultan, što je problematizirao i bivši bh. reprezentativac Marko Topić, na fotografijama iz Kazahstana koje su objavljenje na sajtu FSBiH "pozirao" je isključivo predsjednik Saveza Vico Zeljković. Pitanje je gdje su bili ostali članovi delegacije?

Iz FSBiH su naveli kako je Zeljković prijateljski i srdačno razgovarao sa sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Kazahstana, predsjednikom Adilbeka Zhaksybekovom i generalnim sekretarom Azamatom Aitkhozhinom, istim onim koji je oktrio kako je u bh. taboru bilo slučajeva u kojima su dokumenti za vizu predati kasno.

- Zahvalio bih se našim domaćinima na toploj dobrodošlici i gostoprimstvu koje su nam ukazali. Osjećali smo se zaista ugodno, razgovarali smo o fudbalu i ali je bilo i drugih zanimljivih tema. Naravno, sve to a posebno pobjeda našeg tima učinili su da problemi koje smo imali prilikom dolaska padnu u zaborav. Još jednom hvala kazahstanskom savezu na gostoprimstvu - rekao je Zeljković.
 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.