open-navfaktor-logo
search
Igra se u Zenici
Zrinjski objavio informacije o ulaznicama za finale Kupa BiH protiv Veleža
Utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine između Veleža i Zrinjskog na rasporedu je u srijedu, 17. maja u 18 sati, na stadionu Bilino polje u Zenici.
09.05.2023. u 16:34
get url
text

Plemići su na svojoj Facebook stranici objavili informacije o ulaznicama.

- Organizator utakmice je Fudbalski savez BiH, a Zrinjski je na raspolaganje dobio 3.000 ulaznica koje će se prodavati po cijeni koju je odredio organizator utakmice, 25 KM.

Navijači Zrinjskog bit će smješteni na tribini sjever i na jednom dijelu tribine istok, a pretprodaja ulaznica počinje sutra isključivo na blagajni stadiona Pod Bijelim brijegom (10 - 19 sati).

U pretprodaju će prvo biti puštene ulaznice za tribinu Sjever na kojoj će biti otvoreni ulazi A, B i C od kojih će sektori B i C biti predviđeni za KN Ultras-Zrinjski Mostar.

Molimo navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice, a u sljedećim danima ćemo objaviti dodatne informacije oko organizacije utakmice, kao i organizovanog odlaska navijača u Zenicu - saopćeno je iz Zrinjskog.

Ranijim dogovorom sa policijom dogovoreno je da će Red Army, fanovi Rođenih, putovati trasom Mostar - Jablanica - Konjic - Sarajevo - Zenica, dok će Ultrasi, organizovano, putovati rutom Mostar - Široki Brijeg - Posušje - Tomislavgrad - Kupres - Bugojno - Travnik - Vitez - Zenica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.