open-navfaktor-logo
search
Referendum
Bijeljina neosvojiva za SNSD: Ubjedljiva pobjeda SDS-ovog gradonačelnika Ljubiše Petrovića
Bijeljina ostaje neosvojiva tvrđava za SNSD. Na referendumu o opozivu gradonačelnika SDS-ovac Ljubiša Petrović osvojio je gotovo 16.000 glasova prednosti.
19.03.2023. u 21:06
get url
text

- Mislim da ne može ništa da se desi da se to promijeni, 68,11 posto protiv opoziva, 31 posto za opoziv. Čuli smo, ali nije provjereno, da na jednom biračkom mjestu Ljubiša Petrović nije pobijedio - rekao je v. d. predsjednika SDS-a Milan Miličević ističući da će Petrović jednako tretirati i to biračko mjesto kao i sva druga, prenosi N1

- Znam da je ponedjeljak prvi radni dan u sedmici i mi ćemo raditi vrlo ozbiljne stvari. U ime SDS-a zahvaljujem se svim stanovnicima Bijeljine što su vrlo ozbiljno shvatili ovaj referendum i dali svoj glas protiv opoziva - rekao je Miličević ističući da druga "crvena" strana konstantno pokušava da skrene pažnju sa važnih pitanja.

Pozvao je Vladu Republike Srpske da Narodnoj skupštini predloži odluku o raspuštanju gradske Skupštine koja sada nema legitimitet.

- Ako imaju imalo obraza, oni će već večeras podnijeti ostavke - rekao je Miličević.

Velikom narodnom pobjedom večerašnji rezultat nazvao je Ljubiša Petrović.

- Hvala svim ljudima koji su u prethodnom periodu na atmosferi referenduma učinili sve da ispravnost i odluke koje smo večeras potvrdili zaista dobiju jedan sjaj - rekao je on.

Zahvalio je PDP-u, Jeleni Trivić "koja je isto tako u prethodnom periodu ukazivala podršku", ali i Nebojši Vukanoviću, lideru Liste za pravdu i red.

- Velika narodna pobjeda koja se dogodila večeras je velika zahvaljujući i građanima koji ne pripadaju političkim opcijama - istakao je Petrović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.