Postoji nekoliko termina, ali još nismo dobili konačnu potvrdu, kaže naš izvor

Bruce Dickinson, legendarni frontmen grupe "Iron Maiden", prema našim saznanjima trebao bi ponovo doći u Sarajevo. Vijest je to koja će zasigurno obradovati njegove mnogobrojne fanove, posebno ako se uzme u obzir povod. Naime, šezdesetogodišnji muzičar, koji je ovog proljeća boravio u glavnom gradu, gdje je imenovan počasnim građaninom Sarajeva, u prijestonici će održati njegov show "Večer s Bruceom".

U okviru ovog interaktivnog showa, koji prati njegovu autobiografsku priču iz 2017. godine "What Does This Button Do?", legendarni muzičar upriličit će dvosatno intimno druženje sa najvećim fanovima i u našem gradu. Program showa se sastoji iz dva dijela. U prvoj polovini Bruce pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove.

Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije, uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi. Drugi dio večeri, koji će posebno oduševiti Sarajlije, posvećen je fanovima koji mu otvoreno mogu postavljati pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

- Postoji nekoliko termina, ali još nismo dobili konačnu potvrdu. Trenutno su u opticaju novembar ove godine ili februar naredne. Uskoro će biti poznato više detalja, kao i mesto održavanja  show "Večer s Bruceom" – kazao je naš izvor.