Nakon šest godina braka s reality zvijezdom Kim Kardashian, s kojom je dobio i četvero djece, reper i dizajner Kanye West ponovo ljubi, a veza o kojoj se već sedmicama šuška sada je i potvrđena snimljenim paparazzo fotografijama.

Četrdesetčetverogodišnji West snimljen je u romantičnoj šetnji s 35-godišnjom Ruskinjom Irinom Shayk, s kojom trenutno uživa u Provansi.

Par je odsjeo u luksuznom boutique hotelu Villa La Coste, gdje noćenje košta od 1.900 KM prema gore, a u Francusku su stigli povodom njegovog 44. rođendana.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L E B R I – T E A (@celebritea_lifestyle)

Da se nešto događa između repera i manekenke počelo se nagađati prošlog mjeseca, kada su se pojavile prve informacije o njihovoj vezi, no tek je sada sve potvrđeno fotografijama.

Na njima par uživa u šetnji idiličnom Provansom, a slavni reper ne može skinuti osmijeh s lica dok hoda pored ruskog supermodela.

Inače, Francuska je odavno bila omiljena destinacija Kanye Westa, koji je tamo često boravio i sa svojom uskoro bivšom suprugom Kim Kardashian.

Njihov prvi službeni izlazak dogodio se upravo tamo 2012, kada je ona snimljena u prvom redu na njegovoj reviji u sklopu Sedmice mode u Parizu.

U palati Versailles par je tada imao i veliki party uoči vjenčanja, a sada je tamo odveo i svoju novu djevojku.