open-navfaktor-logo
search
Pomoć penzionerima
Nastavak projekta Amko komerca - "Pokažimo solidarnost"
Čitav svijet govori kako su starije osobe najviše ugrožene korona-krizom, a rijetki su im odlučili novčano pomoći.
28.10.2020. u 14:09
get url
text

Amko komerc kao društveno odgovorna kompanije nastavlja sa kampanjom "Pokažimo solidarnost" koja ima za cilj pomoći našim penzionerima.

- Kao kompanija želimo naglasiti značaj ove populacije i njihov doprinos društvenoj zajednici. Nažalost, trenutni uslovi u kojima živimo i radimo su nesvakidašnji, ali to nas ne smije spriječiti da pokažemo solidarnost - istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Više od pola godine cijeli svijet nalazi se u većoj ili manjoj izolaciji uslijed epidemije koronavirusa. Pandemija koja je smanjila društvene aktivnosti narušila je naše zdravlje, pri čemu su posebno pogođene starije osobe koje još uvijek osjećaju posljedice karantina.

- Ovo je prilika za sve nas, za sve naše građane, da pokažemo solidarnost i odgovornost prema starijim osobama. Upravo zbog toga smo odlučili danas posjetiti Udruženje penzionera grada Konjic i simboličnim poklonima donijeti osmijeh na lica naših vijernih potrošača, penzionera. Poštujući preporuke nadležnih institucija pokloni će biti uručeni direktno na adrese naših penzionera - istakla je Durmo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.