open-navfaktor-logo
search
Oaza mira u Sarajevu
Saradnja Beauty Salona Allure i Performance Health&Beauty Fitness studija: Njega i fizička aktivnost usko su povezani
Luksuzni sarajevski Beauty Salon Allure ozvaničio je saradnju sa Performance Health&Beauty Fitness studiom. Naime, vjerne klijentice i klijenti Allurea od sada će imati niz pogodnosti u Performance Health&Beauty studiju, a korisnice i korisnici njihovih usluga u Beauty Salonu.
02.03.2021. u 11:17
get url
text

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi, vjernim klijentima Beauty Salon Allure su uručene i VIP kartice. Vlasnica Allurea Đemila Gabriel istaknula je kako će Allure i ubuduće raditi na unapređenju svoje ponude, te je istakla važnost saradnje sa Performance Health&Beauty studiom.

. Njega tijela i održavanje fizičke forme usko su povezani. Nama je svaki klijent vrlo bitan i vrijedno radimo na tome da se u našem salonu osjećaju ugodno, da im bude pružena vrhunska usluga, ali i da im ponudimo sadržaje naših partnera - kazala je Gabriel.

Indira Beganović, menadžerica Beauty Salona Allure

Menadžerica Beauty Salona Allure Indira Beganović pojasnila je šta čeka VIP klijente u salonu – od posebnih tretmana, pogodnosti vezanih za sakupljanje bodova do iznenađenja.

Fitness instruktor i vlasnik Performance Health&Beauty, koji se nalazi u Tržnom centru Robot u sarajevskom naselju Socijalno, Emin Džaferović kazao je kako mu je čast sarađivati sa salonom Allure.

- Saradnja sa Allurom odvijat će se kroz bonuse koje će njihovi klijenti imati kod nas, a naši klijenti će ih imati u salonu ljepote - kazao je Emin.

Pojasnio je i koliko je fizička aktivnost važna za zdravlje i dobar izgled, te istakao da je uz današnji način života koji podrazumijeva mnogo sjedenja, vrlo važno pravilno izvoditi vježbe.

Beauty Salon Allure je oaza mira u Sarajevu, koja će vam omogućiti da uživate u vrhunskim tretmanima i vremenu izdvojenom samo za sebe. Studio posjeduje vrhunsku opremu, a ljubazno i profesionalno osoblje će se pobrinuti za to da dobro izgledate i da se dobro osjećate.

Misija Beauty salona Allure je ispuniti svaku vašu želju, a vašu zamisao pretvoriti u stvarnost, te vašem licu i tijelu vratiti zdravlje i ljepotu, a vama samopouzdanje.
Beauty Salon Allure nalazi se na adresi Vrazova 16, Sarajevo. Posjetite beauty salon Allure i zakažete termin gdje ćete biti u sigurnim rukama sa provjerenim stručnjacima, tako da na bilo kakvu brigu jednostavno možete zaboraviti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.