open-navfaktor-logo
search
Susret stručnjaka
Živimo marketing!
U svijetu tehnologija koje se svakodnevno razvijaju, stvarajući nove trendove i metode rada, danas svi #zivimomarketing jer jedino tako je moguće postići uspjeh u neizvjesnim vremenima.
21.09.2022. u 13:24
get url
text
Sarajevo Marketing Summit
Sarajevo Marketing Summit

Živjeti marketing znači adekvatno koristiti sve kanale za komunikaciju i interakciju, svakodnevno jačati svoj brend, rasti i razvijati biznis, stvarati jedinstvena iskustva, raditi to sa strašću i biti pokretačka snaga okolini. Jer marketing utječe na oblikovanje života i životnih navika.

Marketing agencija Altermedia, već devetu godinu zaredom organizira susret najvećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti marketinga i tržišnih komunikacija, na prestižnom događaju Sarajevo Marketing Summit. 

Biti dijelom ove konferencije znači poslušati najbolje, najaktuelnije i najefektnije primjere i strategije kako živeći marketing, postići izvrsne rezultate.

​9. Sarajevo Marketing Summit donosi top marketing trendove koje trebate usvojiti već danas, kako biste u vremenu kada isti postanu redovna praksa imali najbolje rezultate za vaš biznis i stvorili konkurentsku prednost.

I ove godine konferencija će trajati dva dana. Prvi dan tematski je nazvan The Future of eCommerce, gdje će se poseban fokus staviti na marketing u online prodaji, te mogućnostima i prilikama za razvoj iste, na našem tržištu, a drugi dan će zasigurno obilježiti predavanje keynote speakera Tony Durhama koji je 35 godina proveo na vodećim pozicijama u kompaniji Procter & Gamble, a danas je vlasnik vlastite konsultantske kompanije "Tony Durham Consulting Limited".

Veliku pažnju učesnika konferencije izazvat će izbor za Marketing Superstara, koji se sada već tradicionalno održava u sklopu programskog dijela Summita. Tako će prema izboru marketinške javnosti biti odabrana tri Marketing Superstara (predstavnici domaće, regionalne i svjetske kompanije) koji će sljedeće godine imati mogućnost da ispričaju svoju priču o uspjehu, na 10. Sarajevo Marketing Summitu. 

Ne propustite priliku da se uvežete sa više od 400 učesnika, predstavnika uspješnih bh. i regionalnih kompanija, eksperata iz marketinga i poslovnog svijeta.

Sarajevo Marketing Summit održat će se u srijedu i četvrtak 12. i 13. Oktobra 2022, u Hotelu Hills u Sarajevu. Više o programu, predavačima i kotizacijama možete pročitati na www.marketing-summit.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.