open-navfaktor-logo
search
Zabavili kupce
Damir Džumhur i Boris Režak posjetili Enisa u Bingu
Poznati banjalučki kantautor Boris Režak posjetio je Enisa Bešlagića koji trenutno boravi u Bingo City Centar u Sarajevu.
11.06.2023. u 14:51
get url
text

Ova dva šarmantna umjetnika su pjesmom zabavili, a duhovitim razgovorom nasmijali publiku, posjetioce i kupce, u ovom šoping centru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bingo_bih

Kako je Boris počeo pjevati, šta je donio Enisu na poklon, i kako njih dvojica idu u kupovinu sa svojim boljim polovinama možete više saznati u razgovoru sa Enisom koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama. 

I prvi reket Bosne i Hercegovine Damir Džumhur posjetio je Enisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bingo_bih

Damir Džumhur je trenutno igrač broj jedan Bosne i Hercegovine. Njegov dosadašnji najbolji rang u karijeri, 23. broj svijeta, postignut 2. jula 2018., čini ga najbolje rangiranim igračem koji se ikada takmičio za Bosnu i Hercegovinu.

Mnogi vole i hvale Damirovu igru, koja obiluje varijacijama, no njemu je, kako je rekao Enisu, ipak najvažnije kada pohvale njegov odgoj i roditelje. 

Svako dijete ima svoje snove, a Džumhur je davno sanjao Wimbledon, no kako je ostvarivao svoje snove i zašto odustajanje za njega nije nikada opcija možete više saznati u razgovoru sa Enisom koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.