open-navfaktor-logo
search
BH Telecom
Svečano uručene nagrade u nagradnoj igri "Huawei u ruci, Yaris izvuci"
Sretna dobitnica glavne nagrade, automobila Toyota Yaris je Sanela Memić iz Mostara
07.09.2018. u 14:49
get url
text

U prostorijama BH Telecoma, 7. septembra svečano su uručene glavne nagrade učesnicima u nagradnoj igri "Huawei u ruci, Yaris izvuci".

Sretna dobitnica glavne nagrade automobila Toyota Yaris je Sanela Memić iz Mostara,  dobitnik druge nagrade skutera Peugota je Begić Mirza iz Kaknja, a Huawei tablet osvojio je Hasan Komić iz Bihaća.

Ovom prilikom prisutnima se obratio direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Duljko Hasić.

- BH Telecom i Huawei su zajedno organizovali nagradnu igru za sve korisnike usluga BH Telecoma koji su kupili pametni telefon Huawei P9 Lite Mini DS, na bilo kojem prodajnom mjestu BH Telecoma. Inače, ovaj super uređaj je dostupan u ponudi BH Telecoma po cijeni od 1 KM uz paket NOLIMIT M, uz ugovor na 24 mjeseca. Do sada je izvučeno sedam sedmičnih dobitnika Huawei prenosnog punjača. Ove sedmice su izvučena i tri sretna dobitnika glavnih nagrada.  Sretnim dobitnicima čestitamo i želimo im puno uspjeha u daljem životu - rekao je Hasić.

Haris Lučkin, direktor Direkcije za razvoj iskoristio je ovu priliku da pozdravi sve prisutne i da podsjeti da BH Telecom ni ove godine nije zaboravio korisnike naših usluga.

- Javnosti je poznato da BH Telecom tradicionalno septembar obilježava sa poklonima za svoje korisnike. I ove godine smo za korisnike pripremili mnoštvo akcija za različite segmente. Za naše mlade i vrijedne korisnike i ove godine imamo Akciju „5 za 5!“ kojom na poklon svim odličnim učenicima osnovnih i srednjih škola na teritoriji BiH koji su korisnici Ultra usluge BH Telecoma poklanjamo po 2500 MB mobilnog interneta, i to u toku 5 mjeseci po 500 MB - rekao je Lučkin.

Podsjećamo da je nagradna igra trajala od 16. jula do 31. augusta. U nagradnoj igri učestvovali su sva fizička lica na teritoriji Federacije BiH, koji su u periodu trajanja nagradne igre kupili pametni telefon Huawei P9 Lite Mini DS u BH Telecomu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.