Klub potvrdio

Emir Hadžić više nije sportski direktor FK Sarajevo, dobio novu funkciju

FOTO: Damir Hodžić

Emir Hadžić od 1. decembra više neće biti sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajeva. 

Ova vijest potvrđena je iz redova koševskog premijerligaša. 

- Prije svega želio bih se zahvaliti predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i za mene je velika čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa renomeom kluba kakav je Sarajevo i da nisu ispunjena očekivanja ni nas samih kao ni navijača.

Svjestan sam grešaka koje sam napravio i za njih preuzimam odgovornost. Hvala svim uposlenicima kluba na profesionalnoj saradnji kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. Siguran sam da je sa Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru - kazao je Hadžić za zvaničnu stranicu FK Sarajevo.

FK Sarajevo se zahvalilo Emiru Hadžiću na vrijednom i predanom radu i poželjelo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.

- Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga