open-navfaktor-logo
search
Prodato 3.000 karata
Fudbaleri Sarajeva stigli u Zenicu, Ahmetović i Šišić u konkurenciji za BATE
U Bordo timu još nemaju precizne informacije o broju prodatih ulaznica, jer se prodaja vrši na nekoliko lokacija, no do ovog trenutka preko 3.000 ulaznica ima svoje vlasnike
07.08.2019. u 14:27
get url
text

Fudbaleri Sarajeva sutra će od 19.45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici ugostiti ekipu bjeloruskog prvaka BATE Borisova. Bordo tim već je stigao u Zenici, fudbaleri i stručni štab čekirali su se u hotelu, a večeras će obaviti i posljednji trening pred sutrašnji meč trećeg pretkola Evropske lige.

Konferencija za medije održat će se večeras u 18:40 sati, a potom će ekipa Sarajeva na stadionu Bilino polje obaviti posljednji trening, čijih prvih 15 minuta će biti otvoren za predstavnike medija.

Dobra vijest za sve navijača Fudbalskog kluba Sarajevo je da će iskusni napadač Mersudin Ahmetović biti u konkurenciji za utakmicu, što nam je potvrđeno iz redova aktuelnog prvaka naše zemlje. Osim Ahmetovića za susret sa BATE-om konkurisat će i Aladin Šišić, koji je odlukom Husrefa Musemića preventivno odmarao u posljednjoj utakmici kluba sa Koševa.

Šef stručnog štaba bh. prvaka u Zenicu je poveo: Kovačevića, Markovića, Hebibovića, Letića, Lazića, Šerbečića, Đokanovića, Gavrića, Ahmetovića, Velkoskog, Tatara, Milanovića, Kurdića, Mustafića, Handžića, Guzinu, Šabanovića i Šišića.

U Bordo timu još nemaju precizne informacije o broju prodatih ulaznica, jer se prodaja vrši na nekoliko lokacija, no do ovog trenutka preko 3.000 ulaznica ima svoje vlasnike.

Sarajevo je još jučer osiguralo voz sa 300 mjesta koji će besplatno biti ustupljen navijačima za prijevoz do Zenice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.