Putuju u Ugljevik

Horde zla okrenule leđa Upravi, ali nisu fudbalerima Sarajeva

Bordo tim će imati podršku sutra u Ugljeviku
FOTO: K. SOFTIĆ

Pored svih dešavanja u proteklom periodu, mi moramo pokazati da nam je grb i ime našeg kluba ispred svega, poručili su navijači Bordo tima

Fudbaleri Sarajeva posljednji nastup u 2019. godini imat će u subotu u Ugljeviku, gdje će gostovati kod Zvijezde 09.

Bordo tim je uzdrman nakon smjene trenera Husrefa Musemića, te desetkovan izostancima nekoliko standardnih prvotimaca (Besim Šerbečić, Benjamin Tatar, Anel Hebibović, Dušan Hodžić, Bojan Letić), ali će imati podršku sa tribina.

Najvatreniji navijači, Horde zla, okrenule su leđa Upravi, što su jasno iskazali na protestima održanim u srijedu ispred klupskih prostorija, ali će podržati ekipu na terenu. Najavili su odlazak na posljednje ovosezonsko gostovanje u Ugljevik.

- U subotu je posljednja utakmica ove polusezone. Mnogo radosti nam je naš klub donio ove sezone i zaslužuje da mu uzvratimo na pravi način.

Pored svih dešavanja u proteklom periodu, mi moramo pokazati da nam je grb i ime našeg kluba ispred svega, te pokazati to na posljednjem gostovanju prije zimske pauze.

Svako ko se smatra pripadnikom grupe i navijačem FK Sarajevo, u subotu treba biti u Ugljeviku. Podrška ne smije izostati! Sarajevo to smo mi - poručile su Horde zla na svojoj Facebook stranici.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga