open-navfaktor-logo
search
Trener Plavih
Mulalić: Pokušat ćemo protiv Veleža odigrati hrabro, timski
Fudbaleri Željezničara i Veleža iz Mostara sutra će na stadionu Grbavica igrati jedan od najzanimljivijih mečeva 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
21.10.2022. u 16:31
get url
text

Trener Željezničara Edis Mulalić očekuje težak meč protiv kvalitetnog protivnika. Na današnjoj konferenciji za medije Mulalić je istaknuo da trener Veleža Amar Osim ima na raspolaganju dosta igrača koje mijenja u zavisnosti od utakmice.

- Osim u posljednje vrijeme ima dobar izbor igrača. Mi nemamo toliko izbora i pokušat ćemo sutra da odigramo dobar meč, da odigramo hrabro, timski, kao što smo do sada pokazali. Poznajemo protivnika, kao i oni nas, pa ćemo vidjeti sutra šta će biti - rekao je Mulalić. 

Igrač Željezničara Marin Galić smatra da njegova ekipa igra dobro od početka sezone, ali da, kao i svaki drugi tim, ima uspone i padove. 

- Nadam se da ćemo nakon dva poraza ponovo pokazati da možemo igrati protiv dobrog protivnika. Znamo šta nas očekuje. Želimo se boriti za vrh tabele  i moramo dosta toga popraviti u našoj igri. Moramo biti hrabriji i odlučniji, nekada u tome uspijemo, a nekada ne, najvažnije je da se trudimo - rekao je Galić. 

Utakmica Željezničar - Velež na rasporedu je sutra u 17 sati, na stadionu Grbavica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.