Sprema se slavlje

Navijačka groznica trese Mostar: I staro i mlado danas je uz Velež

Mostarske ulice obojene su u crveno
FOTO: FAKTOR.BA

Prošetali smo ulicama grada na Neretvi, uoči početka fudbalskog susreta između Veleža i Igmana, koja će formalno označiti povratka Rođenih u Premijer ligu BiH

Fudbalska groznica, koja danima trese Mostara, dobija na intenzitetu kako se primiče utakmica posljednjeg kola Prve lige FBiH i početak velikog šampionskog slavlja.

Prošetali smo ulicama grada na Neretvi, uoči početka fudbalskog susreta između Veleža i Igmana, koja će formalno označiti povratka Rođenih u Premijer ligu BiH.

Iz ugostiteljski objekta odjekuju navijačkim pjesmama, a građani, od namlađih do najstarijih, su obučeni u voljenu crvenu boju.

Na trgu Musali, već je postavljena bina i vrše se posljednje pripreme za veliko slavlje, koje će početi večeras oko 21.30 sati.

Na slavlju za klub za koji se živi, pored armije navijača voljenog kluba, očekuju se i brojni bivši igrači, legende i prijatelji kluba.

Vrhunac slavlja bit će kada se na binu popnu igrači, stručni štab i članovi Uprave na čelu sa predsjednikom Šemsudinom Sudom Hasićem, a nebo iznad Musale bude u crvenom sjaju i zapljusnuto velikim vatrometom.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga