Nakon remija

Nenad Lalatović opet napravio show: Napao FS Srbije i sudije

Nenad Lalatović
FOTO: FK Borac

Nenad Lalatović, bivši trener banjalučkog Borca, koji sada sjedi na klupi Mladosti GAT u Srbiji, ponovo je napravio show.

Nakon što je njegov tim remizirao na gostovanju kod Radnika u Surdulici (1:1), Lalatović je opleo po sudijama.

- Normalno da su intenzivnije - kazao je Lalatović, na pitanje da prokomentariše startove njegovih igrača:

- Ne bih komentarisao suđenje, ali kad sudija ne daje ništa, nijedan faul, moraju biti intenzivniji. Ekipa Radnika igra dobro, čestitam im, apsolutno sa tim što su se makli sa dna i gdje su sada. Ne zaslužuju da ispadnu, ali i mi ne zaslužujemo.

Ovo je najgore suđenje na račun GAT-a otkako sam došao. FSS i gospodin Filipović moraju da shvate da vi ovo ne radite Nenadu Lalatoviću, već Slepčeviću koji daje svoje pare. Koji je uložio dva miliona eura, on je bacio kroz prozor. Mene baš briga, njega izbacujete iz lige.

Ovo suđenje ne mogu da komentarišem, da svira faul samo kad mora, to me boli. Ekipa Radnika sve sjajno, najrealniji rezultat, želim im sreće i da ostanu u ligi kao i mi, ko će ispasti ne znam, ali želim da ostanemo u ligi - rekao je Lalatović.

Mladost GAT je trenutno na posljednjoj poziciji sa tri boda manje od mjesta koje vodi u baraž, a šest bodova manje od mjesta koje garantuje opastanak.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga