open-navfaktor-logo
search
Komentirao istup
Plenković: U Hrvatskoj raste broj primitivnih političara poput Milanovića
Premijer Hrvatske Andrej Plenković utvrdio je da u Hrvatskoj raste broj primitivnih političara poput hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, čiji je doprinos ocijenio kao "čistu nulu i duboko zaleđeni minus" s obzirom na to koliko je "ruinirao političku kulturu".
21.04.2023. u 17:40
get url
text

To je Plenkovićev odgovor na posljednji istup Milanovića, koji je u petak "groznom" nazvao cijelu priču oko ostavke šefice Uskoka Vanje Marušić, ocijenivši da se radi o ličnom obračunu glavne hrvatske državne advokatice Zlate Hrvoj Šipek koja se "htjela riješiti" Marušić.

- Nisam slušao što je govorio. To je sve uobičajeni repertoar divljaštva, vulgarnosti, primitivizma, nekulture čovjeka koji je promijenio politički diskurs u Hrvatskoj tako da raste broj jednako primitivnih političara kao što je on, koji nam narušavaju političku kulturu i koji se bave ni s čim - komentirao je Plenković.

Hrvatski premijer je danas učestvovao je na svečanosti otvorenja Ekonomskog centra Osječko-baranjske županije i Proljetnog sajma, a novinarima je nakon toga rekao da je Milanovićev doprinos "čista nula, duboko zaleđeni minus" s obzirom na to koliko je "ruinirao političku kulturu".

- Nažalost, jedan dio političke scene ga slijedi, posebno njegovi nasljednici u SDP-u čiji je sekretar morao dati ostavku, a svi su očito znali za fabriciranje potpisa. Oni koji stoje da bi ga podržali jednako su jadni kao on - dodao je Plenković, prenosi Index.hr.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.