Zlatan Lazarević

Predaju ga u nadležnost Tužilaštva: Uhapšen Dodikov odbornik u Bijeljini, šta mu se stavlja na teret

FOTO: Twitter

Direktor Agrarnog fonda Bijeljine i odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Bijeljina, Zlatan Lazarević, uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja, saopćila je Policijska uprava Bijeljina uz navođenje inicijala osumnjičenog.

Dodaju kako su tokom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, te pravnog lica u Bijeljini pronađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi.

Osumnjičeni Lazarević će tokom dana uz izvještaj o krivičnom djelu zloupotreba položaja biti sproveden u nadležnost tužilaštva.

Policija je saopćila da se aktivnosti pod nadzorom tužilaštva nastavljaju. 

Lazarević je uhapšen sinoć, kada su u prostorije Agrarnog fonda u Bijeljini upali inspektori Policijske uprave Bijeljina.

Lazarević je visokopozicionirani član Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina, a u prethodnom periodu na kriminal u Agrarnom fondu često je ukazivao gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

On je ranije podnio i krivičnu prijavu zbog zloupotreba u toj firmi prilikom asfaltiranja seoskih puteva iz sredstava Kompenzacionog fonda. Petrović je naglasio da je jučer podnio još jednu krivičnu prijavu protiv odgovornih u Agrarnom fondu.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga