open-navfaktor-logo
search
Akcija po nalogu suda
Banja Luka: Zaplijenjeno 200 grama kokaina, dvije osobe uhapšene nakon pretresa na dvije lokacije
Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u okviru operativnih aktivnosti usmerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, lišili su slobode i izvršili kriminalističku obradu lica A.R. i V.M. oba iz  Banja Luke.
11.02.2024. u 13:30
get url
text
kokain, policijska akcija
kokain, policijska akcija

Oni su lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo "neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjoj Luci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, izvršeni su pretresi na dvije lokacije na području grada. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 200 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, tri digitalne vage, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.  

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica A.R. i V.M. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.