open-navfaktor-logo
search
Vrhunski kvalitet
Novo iz Vispaka: Instant Zlatna džezva - Sad pa sad sa šećerom
Vispak Visoko plasirao je na tržište još jedan novi proizvod Instant Zlatna džezva – Sad pa sad sa šećerom. 
15.07.2020. u 10:42
get url
text

Radi se o ekstenziji brenda Sad pa sad nakon classic okusa. Novi proizvod sadrži odličan omjer kafe i šećera, a težina vrećice je 13 grama, idealna za jednu šoljicu ovog omiljenog napitka.

Nova instant kafa spoj je modernog i tradicionalnog uz kombinaciju autentičnosti i praktičnosti, susreta ćejfa i ubrzanog načina života. Takav spoj omogućava jačinu kafe koja budi svako osjetilo, pripremljen na moderan i brz način.

Inovativan, jednostavan i brz način pripreme tradicionalne bosanske kafe prilagođen je modernom životnom stilu. Zlatna džezva – Sad pa sad je prva instant bosanska kafa koja je djelo domaćih stručnjaka. Postignut je vrhunski kvalitet instant kafe, prilagođen okusu, boji i mirisu bosanske kafe. Zato Zlatna džezva  - Sad pa sad nudi nastavak tradicije ispijanja kafe ali na brz i jednostavan način, shodno vremenu u kojem živimo.

- Kao kompanija koja već dugi niz godina jača i unapređuje svoje kompetencije za pravu bosansku kafu, Vispak i ovaj put svojim vjernim ljubiteljima tradicionalne bosanske kafe nudi proizvod koji u potpunosti odgovara modernom načinu života, a istovremeno u sebi nosi ono što zovemo bosanskim nasljeđem, nezamjenjivi ćejf i slatke trenutke koje živimo i dijelimo sa drugima - navodi se u saopćenju za medije komapnije Vispak d.d. Visoko.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.