open-navfaktor-logo
search
Učestala pojava
U Trebinju ponovo planulo vozilo u vlasništvu policajca
U Trebinju je jutros oko 4 sata planuo automobil "audi q5", koji je vlasništvo policajca iz tog grada, a požar se sa njega proširio na "golf 2", koji je bio parkiran u neporednoj blizini.
30.11.2021. u 12:33
get url
text

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Trebinje, vozila su u momentu izbijanja požara bila parkirana na Obali Luke Vukajlovića, a vatru su ugasili ga pripadnici Vatrgasne jedinice Trebinje.

- Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske uprave Trebinje. Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovao kao krivično djelo oštećenje tuđe stvari protiv jednog ili više nepoznatih počinilaca. Pripadnici Policijske uprave Trebinje u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje s ciljem otkrivanja i identifikovanja izvršilaca ovog krivičnog djela - naveli su iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, zapaljen je automobil sina SNSD-ovog zastupnika u NSRS-u Radovana Vukovića.

Paljevine vozila u Trebinju učestala su pojava, svaki mjesec plane najmanje jedno vozilo.

Tako je u januaru u naselju Vinogradi zapaljen automobil "golf 5", vlasništvo gradskog odbornika SNSD-a Milutina Mastilovića. U aprilu je zapaljen "peugeot 207", vlasništvo uposlenika OSA-e, dok su u maju izgorjela dva vozila, među kojima i ono u vlasništvu Sanje Deretić, aktivistkinje SDS-a i uposlenice Uprave za indirektno oporezivanje.

U junu je zapaljena "opel astra" bivšeg direktora HET-a i nekadašnjeg predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Marka Mitrovića.

U oktobru je izgorio "renault megane", vlasništvo također policajca iz Trebinja, a oštećen je i "BMW" koji je bio parkiran u blizini.

Javnost u Trebinju je uznemirena ovim požarima budući da policija ne može da otkrije ko stoji iza svih ovih paljevina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.