open-navfaktor-logo
search
Imala četiri operacije
Žena koju je udario ruski bokser: Nos mi je eksplodirao, krv je bila svuda
Dodaje da je nakon udarca imala četiri operacije, da je morala ugraditi metalnu pločicu i šarafe u vrat te rekonstruirati nos
22.01.2020. u 10:04
get url
text

Žena koju je ruski bokser Sergej Kovalev udario u lice još 2018. godine u Kaliforniji novinarima je otkrila da joj je nakon napada morala biti ugrađena metalna ploča u vratu, pošto je dobila strašne povrede. Jamie Frontz tvrdi da ju je bokser udario zatvorenom pesnicom u lice nakon što ga je odbila te se pripremala da ga zamoli da napusti njenu unajmljenu sobu.

Dodaje da je nakon udarca imala četiri operacije, da je morala ugraditi metalnu pločicu i šarafe u vrat te rekonstruirati nos.

-Kad me udario, nos mi je eksplodirao, krv je bila svuda, po cijeloj sobi, zidovima... Počela sam vrištati i bila sam u užasnim bolovima - ispričala je za TMZ.



Kovalev je uhapšen u junu prošle godine i optužen za napad, te mu prijete četiri godine zatvora ukoliko bude proglašen krivim. Frontz je prošle godine pokrenula i privatnu tužbu protiv boksera, te potraživala osam miliona dolara odštete. Na kraju su se dogovorili da joj Rus u ratama isplati 650.000 dolara, ali joj on taj novac još nije dao.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.