open-navfaktor-logo
search
Produžio ugovor
Feđa Dudić nagrađen za čudo koje je ostvario sa Radničkim
AUTOR: Faktor
26.05.2024. u 15:34
get url
text
FOTO: FK Radnički Kragujevac
Feđa Dudić napravio je čudo sa Radničkim iz Kragujevca i sada je nagrađen za to.
Ekipu je preuzeo kada se borila za opstanak, a na kraju je završio ne petoj poziciji, te je osigurao historijski plasman u Evropu.
Za sjajne rezultate nagrađen je novim ugovorom. Klub iz Kragujevca na svojoj Facebook stranici potvrdio je produženje saradnje.
- Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sportsku javnost da je naš klub danas ozvaničio produženje saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem.
Veliki strateg, pod čijom su komandom Crveni izborili dugo očekivani plasman u Evropu, što je ujedno i najveći uspjeh kluba u 101-godišnjoj historiji postojanja, produžio je saradnju na još godinu dana i vodit će naš tim u narednoj sezoni, u kojoj ga očekuju izazovi na tri fronta.
Pored domaćeg prvenstva i Kupa Srbije, Crveni će nastupiti i u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, gdje će imati priliku da brane čast srbijanskog fudbala.
Treba napomenuti i da stručni štab ostaje isti, a uz Dudića će ga činiti njegovi najbliži saradnici Adnan Jahić i Miroslav Stakić, kao i trener golmana Dejan Jelčić, kojem će se pridružiti novi kondicijski trener Jasmin Trnovac - saopćio je Radnički.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.