open-navfaktor-logo
search
Objavljen i snimak bizarne vožnje
Djevojka napravila haos na Floridi: Ukrala auto, bježala policiji autocestom, napravila sudar pa skočila u jezero
Jedna od žrtava njene nepromišljene vožnje hospitalizovana je zbog povreda u sudaru
AUTOR: Faktor
26.05.2024. u 19:28
get url
text
Obijesna vožnja na Floridi
Obijesna vožnja na Floridi
FOTO: PoliceActivity/Screenshot
Melina Logan, 27-godišnjakinja iz Sjeverne Karoline u SAD-u, napravila je haos na cesti nakon što je ukrala automobil iz salona i počela bježati autocestom policiji, krećući se čak 145 kilometara na sat, piše Carscoop. 
Sve se desilo 9. maja, a snimak je objavljen na YoTube kanalu Police Activity. 
Ono što je bizarnije jeste da je, nakon što se sudarila, skočila s betonske zaštite u vodu. Jedna od žrtava njene nepromišljene vožnje hospitalizovana je zbog povreda u sudaru.
U opisu videa je naznačeno da je Logan uzela potpuno novu "hondu civic" na probnu vožnju iz salona u Majamiju i nikada se nije vratila.
- Patrola autoputa Floride i policija Miami-Dade progonili su Logan dok je jurila autoputem Palmetto, dostižući brzinu od 90 milja na sat i vozeći neoprezno. Snimci kontrolne kamere pokazuju njene agresivne manevre i haos koji je izazvala, uključujući više sudara. Potjera je dostigla svoj vrhunac u blizini rampe na sjeverozapadnoj 25. ulici, gdje se Logan zabila u nekoliko vozila, ostavivši njen automobil onesposobljen i pribijen za betonski zid.
Local10 izvještava da se Melina Logan tereti za krađu i napad trećeg stepena na policajca.
Ali Logan još nije završila tu, iskočila je iz auta, popela se na betonsku platformu i "zaronila" u obližnje jezerce u očajničkom pokušaju da pobjegne. Uprkos odbijanju da prihvati užad koje su policajci bacili, Logan je na kraju spašena i uhapšena nakon borbe u vodi.
Logan se sada suočava sa više optužbi, uključujući krađu vozila, dvije tačke optužnice koje se odnose na policajce, bijeg i izmicanje policiji, napuštanje mjesta nesreće i pružanje otpora policajcu - navode iz Police Activity.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.