open-navfaktor-logo
search
Svađa sa Jandrokovićem
Drama u Saboru: Ivana Pernara ponovo iz sale iznijela straža
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković predložio je dopunu dnevnog reda s 10 novih tačaka i na upit ima li prigovora na dopunu, javio se zastupnik Ivan Pernar koji se požalio na stanje u pravosuđu zbog slučaja silovanja u Zadru. Nije se držao pravila, pa mu je Jandroković dao dvije opomene i uzeo riječ
16.10.2019. u 14:48
get url
text

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković predložio je dopunu dnevnog reda s 10 novih tačaka i na upit ima li prigovora na dopunu, javio se zastupnik Ivan Pernar koji se požalio na stanje u pravosuđu zbog slučaja silovanja u Zadru. Nije se držao pravila, pa mu je Jandroković dao dvije opomene i uzeo riječ.

-Za pet minuta možete reći šta želite, ali vaša je namjera namjerno provocirati kako biste bili izneseni iz sabornice, kako biste dobili medijski prostor. Za pet minuta možete reći što želite, ali sada manipulirate na vrlo ružan način- rekao je Jandroković i dodao da svi zastupnici žele nešto reći ali su za razliku od Pernara ''vrlo dobro odgojeni''.

Kako Pernar nije prestao govoriti, predsjednik Sabora je rekao: 

-Oduzimam vam riječ i za danas i za sutra. Ne možete govoriti ni danas ni sutra.

Pernar se i dalje nije osvrtao na njegove riječi, pa je Jandroković dao pauzu od deset minuta i zamolio stražu da odvede Pernara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.