open-navfaktor-logo
search
Oštra kritika
Slobodna Dalmacija: Uvijek je zabavno kada Milanović ispadne blesav
Hrvatski novinar i književnik Ante Tomić u autorskom tekstu podsjetio je na, najblaže rečeno, pogrešne procjene predsjednika Hrvatske Zorana Milovića u vezi sa agresijom Rusije na Ukrajinu.
14.09.2022. u 10:05
get url
text

- Uvijek je zabavno kad Zoran Milanović ispadne blesav, a čini se da ni njemu nije mrsko ispasti blesav jer takve trenutke darežljivo i često dijeli s nama. Pamteći da je on u junu odlučno tvrdio kako je Rusija nepobjediva, kako ruska čizma zauvijek ostaje na mjestu koje je ugazila, ne možemo se ne nasmijati gledajući kako posljednjih dana ruske čizme panično praše put istoka, sve po onoj staroj narodnoj "bjež’te noge pos... će vas guzica" - napisao je Tomić za Slobodnu Dalmaciju.

VEZANI TEKST - Kremlj prvi put priznao poraz u Ukrajini; Rusi napuštaju Melitopolj?

Tomić dalje naglašava kako je "komedijaš s Pantovčaka totalno promašio".

- Oholo je potcijenio vojnu snagu i vještinu jedne zemlje koja je samo tri mjeseca kasnije u munjevitom napadu oslobodila desetke svojih sela i gradova. Milanović bi sada vjerovatno kazao ono što i Kremlj tvrdi jer on i inače zvuči kao glasnogovornik Kremlja, da ofanzivom na sjeveroistoku rat ni približno nije gotov, a i da Ukrajina snagu i vještinu u znatnom dijelu duguje modernom oružju i obavještajnim podacima koje im je Zapad ustupio - ističe Tomić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.