open-navfaktor-logo
search
Press u Beogradu
Vučić otkrio nove detalje o bolesti
Vučić je ponovio stav da, inače, ne bježi od novinarskih pitanja i da nikada nije bježao, već da je, naprotiv, uvijek bio spreman i bit će spreman da odgovori na sva pitanja novinara, jer mu pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici i da pokaže građanima šta je istina
19.11.2019. u 16:32
get url
text

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije da su novinarska pitanja bila razlog pogoršanju njegovog zdravlja.

 -Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem, ja sam hronično bolestan, plus aktuni problemi. To je moja stvar i niko nema veze s tim-  rekao je Vučić na pres konferenciji objavio je Tanjug, prenose Nezavisne. 

Vučić je ponovio stav da, inače, ne bježi od novinarskih pitanja i da nikada nije bježao, već da je, naprotiv, uvijek bio spreman i bit će spreman da odgovori na sva pitanja novinara, jer mu pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici i da pokaže građanima šta je istina.

-Za razliku od svih drugih političara u zemlji, nikada nisam bježao od pitanja. Ta pitanja mi pružaju uvijek veliku priliku da na najboljli mogući način raskrinkam neistine pojedinih medija i laži političkih protivnika- rekao je Vučić povodom reči predsjednika NUNS-a Željko Bodrožić da bi bilo dobro da dođe da odgovara na pitanja Vremena, Nina, Danasa....

Vučić je istakao da za njega ne postoji bolja prilika, nego da u trenutku kada neko izađe sa neistinama koje svaki dan ponavljaju, dobije prostor da direktno pokaže koliko nemaju ozbiljnu argumentaciju.

-Nikada nisam bježao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvijek pobjeđivao. Bilo bi pretjerano da kažem da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajući na sastavne dijelove njihove laži, pokazivao sam da sam spreman, da sam bio spreman, i da cu uvijek biti spreman. I pobijedit ću ih uvijek- rekao je Vučić.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.