open-navfaktor-logo
search
Burna rasprava
A on se hvali da je omiljeni crnogorski zet: Je li Milomir Marić išamaran u Budvi zbog politike
Glavni i odgovorni urednik Happy TV Milomir Marić, napdanut je juče ujutro u centru Budve, gdje je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojinih očevidaca.
22.07.2022. u 14:08
get url
text

Marić je, kako za Standard priča očevidac, sa još par prijatelja sjedio u bašti hotela kada je došlo do verbalnog prepucavanja sa jednim od gostiju i to oko politike.

Nakon razmjenjenih uvrijedljivih riječi sa obje strane, mladić je revoltiran prišao Mariću i opalio mu nekoliko šamara.

Veći sukob spriječili su Marićevi prijatelji, koji su odmah reagovali i razdvojili ih.

Ovaj događaj, kako saznaje Standard, nije prijavljen policiji.

Portal Borba je stupio u kontakt sa gospodinom Marićem koji je demantovao te navode, kazavši da je već dva dana u Dubrovniku.

- Svaka im čast, pozlatila im se ruka koja može da dohvati iz Budve do Dubrovnika. Niko me nije dirao, u Dubrovniku sam od juče. Oni bi to voljeli. Prije nekoliko dana, istekla je zabrana za Happy Televiziju i oni su sad htjeli nešto da naprave. Meni se nikada u Crnoj Gori nije ništa ružno desilo. Ja sam omiljeni crnogorski zet. Jedino da me ne puste na granici, to se dešavalo, ali kada uđem, to je opće oduševljenje. Mnogima smeta što je istekla zabrana Happy Televiziji, pa izmišljaju ovakve stvari - kazao je Marić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.