open-navfaktor-logo
search
Pripreme Zmajeva
Ahmedhodžić i Hadžikadunić: Radujemo se novom okupljanju, jedva čekamo utakmice pred punim tribinama
Na Ilidžu danas pristižu reprezentativci Bosne i Hercegovine koji počinju pripreme za mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. protiv Finske i Ukrajine.
08.11.2021. u 15:27
get url
text

Osmjesi na licima pokazuju koliko se Zmajevi raduju novom reprezentativnom okupljanju, a to nam je potvrdio i Dennis Hadžikadunić.

- Svi smo sretni što smo ponovo na okupu pred ove dvije važne utakmice. U dobroj smo formi i odradit ćemo ove pripreme na najbolji način kako bismo ih odigrali što kvalitetnije. Igrat ćemo protiv dvije dobre ekipe, ali ako mi budemo na našem nivou očekujem da ih pobijedimo. Cilj nam je da se plasiramo na veliko takmičenje i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo - rekao je Hadžikadunić.

VEZANI TEKST - Zmajevi se okupljaju na Ilidži, stigao i Miralem Pjanić
 

Anel Ahmedhodžić se raduje punim tribinama Bilinog polja.

- Uvijek je dobar osjećaj kad dođem na okupljanje reprezentacije, najviše volim kad predstavljam svoju zemlju. Sa dosta optimizma gledamo na predstojeće utakmice. Smatram da imamo dobre šanse da ostvarimo pozitivne rezultate. Očekujemo i pune tribine i jedva čekam da zaigramo u takvom ambijentu. Podrška navijača će sigurno biti značajna prednost za nas protiv Finske i Ukrajine - veli Ahmedhodžić.

Reprezentativci će večeras trening odraditi na stadionu Grbavica u 17.30 sati, a ne na Butmiru kako je ranije bilo planirano. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.