open-navfaktor-logo
search
Fantastična ponuda
Amko komerc svakog petka, subote i nedjelje poklanja 10 posto popusta svim kupcima
Odlične vijesti stižu nam iz novootvorenog supermarketa Amko komerc Bulevar Stup. U toku mjeseca januara svaki petak, subotu i nedjelju sve kupce očekuje popust na kupovinu od 10 posto. 
20.01.2022. u 15:27
get url
text

- U marketima Amko komerca, kupac nam je uvijek na prvom mjestu. Osluškujući potrebe i želje naših kupaca odlučili smo im ponuditi jedinstvenu pogodnost kupovine. Novi supermarket prepoznatljiv je po inovativanom konceptu koji prati posljednje svjetske trendove u maloprodaji. Uz novi doživljaj kupovine u modernom enterijeru za sve kupce u Amko komerc supermarketu u naselju Bulevar Stup kupcima nudimo posebne pogodnosti kupovine. Tokom mjeseca januara svaki petak, subotu i nedjelju našim kupcima poklanjamo 10 posto popusta na artikle koji nisu sniženi - istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerc. 

{$galerijaFotografija}

Naselje Bulevar Stup, smješteno je uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku prugu Ilidža-Baščaršija na adresi Džemala Bijedića. Supermarket Amko komerc je na adresi Džemala Bijedića do broja 279H, u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice i tramvajske stanice Stup.

 

Amko komerc, 20.01.2022.
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.