open-navfaktor-logo
search
Nezadovoljni veznjak
Bild otkriva: Kolumbijac se odbio rukovati sa Salihamidžićem?
Bivši veznjak Reala James Rodriguez navodno nije zadovoljan Nikom Kovačem, a ako je vjerovati Bildu, nije ni u najboljim odnosima s bivšim bh. reprezentativcem Hasanom Salihamidžićem
07.11.2018. u 12:52
get url
text
Hasan Salihamidžić
Hasan Salihamidžić

Fudbaleri Bayerna večeras u 4. kolu Lige prvaka dočekuju AEK, kojeg su u prošlom kolu elitnog takmičenja savladali u Atini sa 2:0.

Bayern je apsolutni favorit u večerašnjem. Kladionica MOZZART na pobjedu Bavarca nudi kvotu 1.08, na remi 12.00, a na trijumf AEK-a 23.00.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj dvoboj, a izdvaja se opcija Ukupno golova na meču (3+) sa koeficijentom 1.35. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

Bavarci su proteklog vikenda na domaćem terenu remizirali sa Feiburgom odgiravši 1:1, ali čini se da se situacija u svlačionici aktuelnih prvaka Njemačke ne smiruje. "Kuhalo se" nakon utakmice pretprošlog kola Bundeslige, kada je Bayern gostovao kod Mainza.

Među onim fudbalerima, koji skoro otvoreno iskazuju nezadovoljstvo, i kolumbijski je veznjak James Rodriguez. Bivši veznjak Reala navodno nije zadovoljan Nikom Kovačem, a ako je vjerovati Bildu, nije ni u najboljim odnosima s bivšim bh. reprezentativcem Hasanom Salihamidžićem.

Kako piše njemački list, Kolumbijac je nakon utakmice u Mainzu, gdje je Bayern prije desetak dana slavio sa 2:1, odbio pružiti ruku sportskom direktoru svog kluba.

Možda Bayernu ne cvjetaju ruže, ali Bavarci su prevelik klub da se ne bi znali obračunati s pojedinim fudbalerima koje njemački mediji u posljednje vrijeme označavaju kao glavne butnovnike protiv hrvatskog trenera, koji je klupu njemačkog velikana preuzeo ovog ljeta.

James Rodriguezu na ruku ne ide ni to što mu svojevremeno nisu odgovarale ni metode rada Zinedinea Zidane, čovjeka koji je s Realom osvojio tri uzastopne titule prvaka Evrope.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.