open-navfaktor-logo
search
Dino Ćemalović
Bivši igrač Veleža i Čelika prozvao sudije: Ne znam koliko ste uzeli, ali zgadili ste mi sport
Svirali ste protiv nas. Za koga? Ne znam. Zašto? Ne znam. Koliko ste uzeli, ne znam, napisao je Ćemalović
24.11.2019. u 22:58
get url
text

Malonogometni klub Mostarske kiše doživjeli su poraz na gostovanju kod MNK Buba mara rezultatom 8:3 u 4. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine - grupa 2.

Gosti nisu bili zadovoljni suđenjem, a nakon utakmice oglasio se Dino Ćemalović, igrač Mostarskih kiša.

Ćemalović, koji je igrao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za Velež i Čelik, prozvao je sudije ove utakmice, Armina Islamovića iz Sanskog Mosta i Hasana Nanića iz Bužima.

- Dragi prijatelji, zamolio bih vas da pročitate moj status do kraja i da ga sherujete! Evo, 20 godina sam u sport. Igrao sam profesionalno veliki fudbal i mali fudbal. Igrao sam za velike klubove poput FK Velež, NK Čelik… Imam svoj MNK Mostarske kiše. Ovo što sam večeras doživio je moje najveće poniženje u životu. Pošto su u posljednje vrijeme problemi na utakmicama krađe, prodaja utakmica... Pa, evo da se nadovežem - napisao je  Ćemalović na svom Facebook profilu, dodavši:

- Da pozdravim gospodina Armina Islamovića iz Sanskog Mosta i Hasana Nanića iz Bužima. Vi ste mi zgadili sport! Vi ste mi zgadili fudbal. Ovo večeras što ste priredili ovakvu predstavu nisam gledao ni na TV-u. Kako vas nije stid? Ko vas je doveo? Ko vas je naučio da ove stvari radite? Ja sam plakao zbog vas večeras, jer ste uništili ono što najviše volim! Pokrali ste me! Svirali ste protiv nas. Za koga? Ne znam. Zašto? Ne znam. Koliko ste uzeli, ne znam. Ali, hvala dragom Bogu pa ima video snimak na kojem se sve vidi i gdje ću vas prijaviti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.