open-navfaktor-logo
search
"Dao bih joj sve"
Bjegunac Mamić o Kolindi: Kleknuo sam pred nju i rekao - boginjo moja
Istakao je da bi predsjednici Hrvatske "dao sve što imam da bude ponovno predsjednica"
03.09.2019. u 20:26
get url
text

Zdravko Mamić je bjegunac iz Hrvatske, a Sud BiH odlučio je da nema uvjeta za njegovo izručenje iz naše zemlje. Čelnika zagrebačkog Dinama hrvatski USKOK tereti za zločinačko udruživanje u sklopu kojeg je s još nekoliko osoba iz kluba izvukao oko 200 miliona kuna.

U intervjuu za hrvatski RTL Mamić je, između ostalog, govorio o odnosu s predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović. Za nju će, kaže Mamić, glasati i na narednim izborim.

- Svi moji članovi porodice, svi na kojem imam utjecaj, kao i ja, dat će glas Kolindi Grabar-Kitarović jer je ona nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti. Miroslav Škoro je čovjek kojeg ja volim i poštujem, ali ja nisam prostitutka i nisam vrtirep. Ne razumijem zašto ljudi oko nje ne nađu način, kad se špekulira jesam li ja njoj teret ili nisam, da kažu decidirano 'pokvarenjaci, zašto falsificirate'. Je li zlo ako je predsjednica pjevala ili plesala, ili je Mamić ispred predsjednice kleknuo, kada ona nije znala da je Mamić u predmetu nekom. Gdje je tu problem? Istina je jedina da sam ja bio simpatizer predsjednice, da sam bio pišljivi donator s 10.000 kuna - kazao je Mamić.

Istakao je da bi predsjednici Hrvatske "dao sve što imam da bude ponovno predsjednica".

- Ponosan sam da je takva žena predsjednica. Ako postoji fotografija, a postoji sigurno, na njoj samo pjevamo ili plešemo, a to je rijetko, možda jedanput ili dvaput smo plesali. I treći put, ja sam kleknuo i rekao - predsjednice, boginjo moja. Što tu ima loše, to sam ja, to sam cijeli život. To samo džek može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja - zaključio je Mamić u razgovoru za RTL.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.