open-navfaktor-logo
search
Povratak u Englesku
Bomba sa Otoka: Cristiano Ronaldo dogovorio lične uvjete s Manchester Cityjem?
Jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena Cristiano Ronaldo dogovorio je lične uvjete sa Manchester Cityjem, piše Daily Mail, koji je poziva na izvore iz Portugala.
26.08.2021. u 16:04
get url
text

Ipak, jedan od najtiražnijih i najpoznatijih portugalskih sportskih listova Record poziva se na informacije koje je objavio španski list AS.

Da u cijeloj priči ima istine i da se nešto "kuha" potvrdio je svojim dolaskom u Torinu jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera na svijetu Jorge Mendes, koji je, prema informacijama Gazzette već napustio Torino.

Portugalski mediji objavili su da Mendes nije posjetio Juventus zbog Ronalda već je bilo govora i o dolasku Rubena Nevesa, kojeg također zastupa poznati agent.

Daily Mail tvrdi, pozivajući se na izvještaje iz Portugala, kako je Cristiano Ronaldo već razgovarao sa Pepom Guardiolom, te da je preostalo da se City i Juventus dogovore oko transfera.

Informacije iz Italije govore da bi bivši napadač Manchester Uniteda trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa Cityjem koji bi mu garantovao 230.000 funti sedmično, što je dosta manje od trenutnih 500.000 funti, što je iznos za koji se pretpostavlja da sedmično zarađuje u Juventusu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.