Policija na nogama

Bosonoga otišla od kuće: Da li ste negdje vidjeli Vedranu?

Objavljeno: 13.11.2019. u 13:24 Autor: M. M.

Vedrana je visoka oko 165 centimetara, crne duge kose, srednje građe, a na sebi je imala šarene helanke, crno-sivu tuniku i bila je bosonoga

FOTO: Policija Brčko distrikta

Policiji Brčko distrikta jutros je prijavljen nestanak Vedrane Damjanović (32) iz Brčkog, koja je jutros oko 5 sati otišla iz porodične kuće u ulici Bakije Selimovića.

Kako je saopćila brčanska policija, Vedrana je visoka oko 165 centimetara, crne duge kose, srednje građe, a na sebi je imala šarene helanke, crno-sivu tuniku i bila je bosonoga.

Pripadnici policije su odmah nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu s ciljem pronalaska ove osobe.

U potragu je uključen veći broj policajaca, kao i pripadnika Odjela za javnu sigurnost Vlade Brčko distrikta, Granične policije, te Crvenog krsta Brčko distrikta BiH.

- S obzirom na to da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku nestale, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o Damjanović Vedrani da ih dostave policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200 - apelovali su iz Policije Brčko distrikta.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije