open-navfaktor-logo
search
Bosna izmirila obaveze
Bradić: U subotu idemo u Mrkonjić Grad, bitno je da smo preživjeli
Košarkaški klub Bosna Royal ove sezone nastupat će u najjačem rangu naše zemlje, potvrdio je prvi čovjek nekadašnjeg prvaka Evrope Almir Bradić.
30.09.2020. u 14:43
get url
text

- Sve obaveze koje smo imali prema Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine ispunili smo s jučerašnjim danom i u subotu ćemo putovati na utakmicu u Mrkonjić Grad - kazao je Bradić za naš portal.

Do ovog susreta ostalo je malo vremena, a predsjednik Studenata kaže da ga očekuje mnogo posla.

VEZANI TEKST - Općina Centar će platiti dio kotizacije KK Bosna za učešće u Premijer ligi

- Moramo raditi brzo i efikasno. Jedan od prvih zadataka nam je da pronađemo prijevoznika za utakmicu, a onda nam slijede i testiranja igrača i stručnog štaba - dodao je Bradić.

Igrači nisu imali mnogo vremena za pripremu jer je klub bio opterećen drugim stvarima, upitan je bio sam opstanak jednog od sportskih simbola bh. prijestolnice.

- Malo su trenirali na vrat, na nos, iz razumljivih razloga, ali pokušali su se uigrati koliko je moguće. Bitno je da smo preživjeli - naglasio je Bradić na kraju.

Podsjećanja radi, jučerašnja pravovremena reakcija iz općina Centar, koja je u saradnji sa Gradskom upravom Grada Sarajeva snosila troškove kotizacije za KK Bosna Royal za prvenstvo Bosne i Hercegovine, osigurala je Studentima nastup u najjačem rangu naše zemlje u sezoni 2020/2021.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.