open-navfaktor-logo
search
KSW objavio
Denis Stojnić protiv poljskog teškaša koji je u Zagrebu brutalno nokautirao veliku hrvatsku nadu
Denis Stojnić ugovorio je svoju prvu KSW borbu, objavila je ova poljska promocija na svom Instagramu.
12.02.2020. u 20:17
get url
text

Nakon iznenadnog otkazivanja planirane borbe protiv Ante Delije na zagrebačkoj KSW priredbi, bivši član UFC-a u borilište će ući 21. marta, piše Fightsite. S druge strane kaveza čekat će ga Michal Wlodarek, poljski teškaš koji je u svom prošlom nastupu brutalno nokautirao Srđana Marovića.

Stojnić (13-3) je svoju posljednju borbu odradio još u maju 2016. godine i zagrebačka Arena trebala mu je poslužiti kao mjesto njegovog velikog povratka. Ipak, bivši UFC-ov teškaš borbu protiv Ante Delija otkazao je samo dva dana prije nego se ona trebala održati.

Bh. borca čeka susret s pet godina mlađim Michalom Wlodarekom (8-2). Riječ je o borcu koji je također više od tri godine bio na pauzi, da bi se vratio u decembru prošle godine, kad je na KSW 52 priredbi brutalno nokautirao hrvatskog debitanta Srđana Marovića. Najveće pobjede njegove karijere ostvario je nad bivšim UFC-ovim teškašem Danielom Omielanczukom, te bivšim KSW prvakom Michalom Andryszakom.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bosnian heavyweight legend will face Polish power house at #KSW53 in Lodz, Poland. @michal_komar_wlodarek vs @denisstojnic #ksw #mma #lodz

Objavu dijeli KSW (@ksw_mma)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.