open-navfaktor-logo
search
Fantastična prilika
DEPOZIT U MERIDIANU VRIJEDI VIŠE: Uzmi 200 posto bonusa na prve tri uplate!
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim kazinom na Balkanu, kladionica Meridian zauzela je tron i kada je o bonusima riječ.
06.05.2022. u 13:00
get url
text

Nakon što si se registrovao i dobio čak 30 KM BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA, sada te na prvi, drugi i treći depozit čeka čak 200% bonusa i 100 besplatnih spinova. Da, da! Dobro si pročitao, bez obzira na način uplate – bonus extra ide do 200!

PRVA UPLATA: 100% BONUSA I 50 BESPLATNIH SPINOVA

Stvar je vrlo jednostavna, jer sve što treba da uradiš kako bi dobio ovaj poklon jeste da uplatiš minimalno 10 KM na tvoj Meridianbet nalog i da „otključaš“ bonus 200%. Nakon što si iskoristio depozit u roku od 72 sata, potrebno je da se javiš Korisničkom servisu, koji će ti aktivirati 100% bonusa i 50 besplatnih spinova.

DRUGA UPLATA:  60% BONUSA I 30 BESPLATNIH SPINOVA

Kod uplate drugog depozita čeka te 60% bonusa i dodatnih 30 poklon spinova. Procedura je ista: minimalna uplata 10 KM, koje je potrebno iskoristiti u roku od tri dana, nakon čega kontaktiraš Meridianov Korisnički servis i bonus i spinovi su tvoji.

TREĆA UPLATA: 40% BONUSA I 20 BESPLATNIH SPINOVA

Kod uplate trećeg depozita, Meridian ti poklanja 40% bonusa od iznosa depozita i 20 besplatnih spinova. Nakon što si ispunio pravila promocije, javi se Korisničkom servisu i poklon te ubrzo čeka na tvom nalogu.

Izaberi omiljeni način uplate i iskoristi ovu fanstastičnu priliku! Bilo da svoj račun dopunjavaš Meridian dopunom, Klikerom, xBonom, karticama: Maesto, Mastercard i Visa, SMS-om ili više praktikuješ uplate Skrill-om, Neteller-om, Paysafe-om i e-bankingom- na prva tri depozita te čekaju extra bonusi i besplatni spinovi!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.