open-navfaktor-logo
search
Kampanja DF-a
Dobrodošao, predsjedniče: Komšić u Lukavcu, Banovićima i Kladnju
Predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić posjetio je danas Lukavac, Banoviće i Kladanj.
27.10.2020. u 15:21
get url
text

- Tuzlanski kanton je oduvijek bila prijestolnica socijaldemokratije i podrška koju imamo u općinama i gradovima ovog dijela Bosne i Hercegovine pokazatelj mi je da smo na pravom putu - rekao je Komšić prilikom posjeta.

Također, dodao je: "U dva dana posjetili smo šest općina i gradova u Tuzlanskom kantonu, razgovarao sam sa divnim, poštenim i časnim ljudima. Zahvalan sam im na gostoprimstvu i podršci koju nam pružaju."

U naredne četiri godine izabrani vijećnici Demokratske fronte radit će na provođenju programa Stranke koji su usmjereni ka rješavanju stvarnih problema građana, a koji je nastao kroz dugotrajne analize Političke akademije i lokalnih organizacija Stranke.

Predsjednik Komšić za kraj je poželio sreću svim kandidatima Demokratske fronte na predstojećim izborima uvjeren da građani prepoznaju poštene namjere naših aktivista i kandidata. U toku dana predsjednik Komšić posjetit će Olovo čime Demokratska fronta završava prvi dio kampanje "BiH pobjeđuje!" za lokalne izbore, saopćio je DF.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.