open-navfaktor-logo
search
Na e-mail adresu
Dojava o bombama na više lokacija u Beogradu: "Bit će krvi do lakata"
Na e-mail adresu lista Danas.rs nešto nakon 11 sati stigla je dojava o bombama na 12 lokacija širom Beograda.
31.10.2022. u 14:32
get url
text

Kako se navodi u e-mailu koji je stigao sa adrese koja nosi naziv "Azov Anti Chetnik Brigade", postavljeno je više bombi na istim lokacijama i to: devet bombi u Studentskom Domu na Bulevaru kralja Aleksandra, jedna bomba u Ambasadi Belorusije (Deligradska 13), 17 bombi u Tržnom centru Ušće na Bulevaru Mihajla Pupina, dvije bombe u KFC-u na Studentskom trgu, devet bombi na aerodrom Nikola Tesla, od toga četiri na parking ispod civilnih automobila, šest bombi u tržnom centru Delta City u ulici Jurija Gagarina, jedna bomba na Filozofskom fakultetu na drugom spratu, četiri bombe u zgradi Rektorata, dvije bombe na Umetničkom univerzitetu na, tri bombe u bolnici u Zemunu, Vukova 9, jedna bomba u kladionici Meridianbet (Gandijeva 76a) i dvije bombe u kladionici Meridianbet na adresi Narodnih heroja 30.

- I dalje ste Putinov trojanski konj u Evropi, i dalje se slikate sa ruskim političarima, držite zajedno obavještajne projekte, ona vaša nadrogirana budala Vulin dolazi u Moskvu da sprema dalje metode represije i tlačenja i širenja Putinove volje. Masovni četnički koljači i silovatelji su vam sada uzorni građani, panduri, vojnici, političari, biznismeni. Cijela vaša zemlja je uprljana nevinom krvlju, i niko od vas nema ni m*da ni obraza da osudi to - navodi se u e-mailu uz dodatak da se i dalje "nismo urazumili", te da će "biti krvi do lakata", navodi Danas.rs.

Također se, pored niza prijetnji i psovki, kao i obraćanja sa "vi četnička stoko" spominju i pristalice Željka Ražnatovića Arkana, Vojislava Šešelja, Vuka Draškovića i "Vagnerovaca".
 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.