open-navfaktor-logo
search
Trener Veleža
Dudić izdominirao: O našim glupim penalima može se snimiti film
Velež je na gostovanju kod Tuzla Cityja u meču 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrao 1:1, što četvrti vezani remi Mostaraca.
16.05.2021. u 19:20
get url
text

Ipak, ako se tome doda da su domaći fudbaleri do izjednačenja stigli s bijele tačke u 76. minuti i da je Velež promašio dva zicera, onda je jasno nezadovoljstvo trenera Rođenih Feđe Dudića, koje nije krio po okončanju susreta u Banovićima.

- Ne znam šta da kažem, niti sam zadovoljan, niti nezadovoljan rezultatom - rekao je Dudić, koji je pohvalio "krađu" lopte njegovih izabranika za vodeći pogodak u 36. minuti, a onda je stigao do dijela kojim očito nije bio zadovoljan.

- Na poluvremnu smo se dogovorili da ponovo čekamo naše šanse i greške protivnika. Imali smo ta dva zicera preko Brandaa i Ćosića, ali nismo zabili gol. Na kraju su oni izjednačili iz penala. Mi smo šampioni u pravljenju glupih penala. Kakve smo penale napravili ove sezone može se snimiti film - poručio je Dudić, ali i naglasio da su on i njegovi izabranici nakon ove utakmice za bod bliže Evropi.

Velež je poslije 31. kola PLBiH na trećem mjestu sa 55. bodova.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.