Tragedija u Beogradu

Džip se zabio u autobus, dvije osobe poginule, dvije teško povrijeđene

Objavljeno: 23.11.2018. u 10:16

Kondukterka iz autobusa, pedesetogodišnja žena koja se trenutno nalazi u Urgentnom centru, u životnoj je opasnosti, dok je vozač na Banjici i on nije ugrožen

Sa mjesta nesreće FOTO: RAS Srbija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3.10 u Beogradu dvije osobe su poginule, a još dvije su s teškim povredama prevezene u dežurne zdravstvene ustanove.

Težak sudar dogodio se na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice, nedaleko od Ade Huje, kada je džip koji se, po svemu sudeći, kretao velikom brzinom prosto zakucao u autobus gradskog prijevoza koji je saobraćao na noćnoj liniji 32N.

Tom prilikom stradale su dvije osobe iz džipa, žena koja se nalazila u autobusu je prevezena na Odjeljenje reanimacije Urgentnog centra, a vozač gradskog prijevoza, s višestrukim prijelomima, u Ortopedsku bolnicu na Banjici.

Kako "Blic" saznaje, žena koja je bila kondukterka u vozilu kada se desila saobraćajna nesreća nalazi se u Urgentnom centru i dalje je životno ugrožena.

- Kondukterka iz autobusa, pedesetogodišnja žena koja se trenutno nalazi u Urgentnom centru, u životnoj je opasnosti, dok je vozač na Banjici i on nije ugrožen - rekli su iz Hitne pomoći.

Veća tragedija izbjegnuta je samo zahvaljujući činjenici što je autobus bio skoro prazan.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije